0744261004 | 0745937753 | contact@kids-mania.com

Animatori la petreceri pentru copii in Iasi

 

Kids Mania Iasi organizeaza petreceri pentru copii in Iasi, in orice locatie: acasa, la gradinita, restaurant sau in locatiile / spatiile de joaca partenere, asadar oriunde va doriti sa fie distractie si voie buna, trebuie sa fie si echipa noastra. Jocurile si activitatile pe care le desfasuram sunt mereu pe placul copiilor, reusind sa-i antrenam pana si pe cei mai timizi.

Animatori petreceri copii Iasi

 

Modelajul din baloane si picturile pe fata (face painting-ul) nici ele nu pot lipsi de la o petrecere pentru copii, iar alaturi de masina de baloane sa spun si masina de fum vor crea o atmosfera deosebita, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Personaje petreceri copii Iasi

Avand o gama variata de costumatii pentru animatorii nostri, credem noi ca putem indeplini visurile oricarui copil. Acum aveti sansa sa-i indepliniti dorinta copilului dumneavoastra si anume intalnirea cu personajul sau favorit din desenele animate.

Costume pentru animatori in Iasi

Printre personajele care fac parte din echipa noastra enumeram: Printesa Elsa si Printesa Anna, Sofia, Rapunzel, Alba ca Zapada, Cenusareasa, Belle, Aurora, Sportacus si Stefania, Tom si Jerry, Donald si Daisy, Strumf si Strumfita, Minnie si Mickey Mouse, Batman, Spiderman, Peter Pan si Tinkerbell, Piratul Jack si Piraterita, Scufita Rosie, Clown, Clownita, Zane bune, Vrajitoare, Mos Craciun, Spiridusi, Craciunite…. si lista continua.

La orice eveniment asiguram noi sonorizarea si oferim bonus un dvd cu fotografii din timpul evenimentului.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Send message via your Messenger App
Ai nevoie de ajutor?Suntem si pe whatsapp