0744261004 | 0745937753 | contact@kids-mania.com

Kids Mania Iasi

Firma Kids Mania Iasi, are un domeniu de activitate foarte bine definit si anume aducerea zambetului pe buze acolo unde suntem invitati, indiferent ca este vorba despre o petrecere pentru copii sau o cumatrie.

Petreceri pentru copii

Organizam petreceri pentru copii in Iasi si in alte judete precum Suceava, Bacau, Vaslui, Botosani, Neamt, Vrancea, Braila, Bucuresti, Constanta. Precizam inca odata ca noi suntem din Iasi si ne deplasam in orase din judetele mentionate mai sus.

Organizam petreceri pentru copii in mai multe tipuri de locatii: spatii de joaca, restaurante, gradinite, scoli, spatii comerciale, sedii de firma, acasa, in parcuri sau in orice alt tip de spatiu care ne permite desfasurarea unei astfel de activitati.

Animatori la petreceri pentru copii

Oferim animatori la petreceri pentru copii, atat in cadrul petrecerilor organizate de noi cat si in cadrul altor petreceri. Exemplu: daca la cumatrie va doriti un personaj care sa capteze atentia copiilor de la petrecere, noi va propunem unul din personajele noastre, care ii poate picta, le poate modela baloane…

Spectacole cu ursitoare la botez

Oferim spectacole cu ursitoare la botez, spectacole care sunt mereu live si personalizate la fiecare eveniment, sunt cu siguranta cele mai indragite momente la o astfel de petrecere. Avem spectacole cu 3 sau spectacole cu 4 ursitoare, sunt 2 tipuri de spectacole unul mai emotionant, iar celalalt si emotionant si comic in acelasi timp…

Send message via your Messenger App