0744261004 | 0745937753 | contact@kids-mania.com

[rev_slider Home]

Petreceri pentru copii Iasi

Firma Kids Mania organizeaza petreceri pentru copii in Iasi si pe raza acestui judet in orase precum: Podu Iloaiei, Targu Frumos, Harlau, Pascani, precum si in localitati mai mici. Ne deplasam in orice locatie.

 

Petreceri copii Suceava

In judetul Suceava organizam petreceri pentru copii in spatiile de joaca, la gradinita, restaurant sau orice alta locatie. Tot aici mentionam faptul ca ne deplasam si in orase precum: Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Sucevita si bineinteles in sate sau comune.

 

Petreceri copii judetul Neamt

In judetul Neamt organizam petreceri pentru copii in locatia aleasa de dumneavoastra. Pe parcurs, de cand desfasuram aceasta activitate ne-am deplasat in localitati precum: Targu Neamt, Roman, Piatra Neamt, Durau, etc.

 

Petreceri pentru copii in Vaslui

Organizam petreceri pentru copii in judetul Vaslui si in localitati precum: Husi, Barlad si alte localitati mai mici. Asiguram noi toata recuzita pentru petrecere, dumneavoastra asigurati doar tortul, mancarea si bautura copiilor.

 

Petreceri copii Botosani

In judetul Botosani organizam petreceri pentru copii atat in orasul cu acelasi nume cat si in orase precum: Dorohoi, Darabani, Saveni, etc… Ne deplasam in orice locatie si orice localitate din acest judet, bineinteles clientul trebuie sa achite contravaloarea combustibilului, noi venind din Iasi.

 

Petreceri pentru copii in judetul Bacau

Kids Mania Iasi organizeaza petreceri pentru copii in orase din judetul Bacau precum: Comanesti, Moinesti, Onesti. Ne deplasam in locatia pe care dumneavoastra o stabiliti.

 

Petreceri pentru copii in alte judete

Pe parcurs am organizat evenimente, peterceri pentru copii si in alte judete precum: Bucuresti, Braila, Galati, Constanta, Targu Mures, Brasov.

 

Contact firma petreceri pentru copii

Pentru persoanele interesate de serviciile noastre, am creat mai multe pachete, fiecare potrivite pentru anumite tipuri de petrecere. Pentru detalii referitoare la preturi si oferte accesati pagina …www.kids-mania.info/preturi…

[blog animation=”fadeInUp” posts=”10″ columns=”4″ title=”Vezi localitatile unde ne deplasam” show_title=”true” categories=”petreceri-pentru-copii” excerpt_size=”10″]

0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Send message via your Messenger App