0744261004 | 0745937753 | contact@kids-mania.com

prezentare rochii ursitoare iasi modele noi

prezentare rochii ursitoare iasi modele noi

Spectacole cu ursitoare la botez

Firma kids mania iasi, organizeaza spectacole cu ursitoare la botez, spectacole cu 3 sau 4 personaje, adaptate in functie de nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Asadar pentru ca foarte multe persoane ne suna din alte orase, judete si chiar alte zone ale tarii, in continuare va vom prezenta zonele in care am fost invitati si unde am facut spectacole memorabile.

 

Ursitoare botez Iasi

In judetul Iasi ne deplasam in localitati precum: Targu Frumos, Podu Iloaiei, Pascani, tinem sa precizam ca taxa de transport se aplica la orice deplasare inafara orasului Iasi.

 

Ursitoare botez Suceava

In judetul Suceava am organizat spectacole cu ursitoare la botez atat in oras cat si in localitati precum Sucevita, Cura Humorului, Falticeni, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei etc… bineinteles si la pensiunile din localitati mai mici, unde parintii chiar si-au dorit ca noi sa fim acolo.

 

Ursitoare botez Bacau

In Bacau am fost invitati atat in oras cat si in localitati din apropiere precum Moinesti, Comanesti, Onesti… Aici de la fiecare eveniment la care am fost prezenti am primit cel putin 3 recomandari, atat pentru spectacolele cu ursitoare cat si pentru petrecerile pentru copii organizate in diferite locatii.

 

Ursitoare botez Vaslui

In Vaslui si orase precum Husi si Barlad am fost invitati de nenumarate ori, oamenii de aici pun accent pe calitate, spectacole unice si momente live, ceea ce noi credem ca le oferim. Este bine de stiut faptul ca la evenimentele la care am fost invitati la botez, cu ursitoare, un an mai tarziu am fost invitati pentru taierea motului, respectiv prima petrecere din viata celui proaspat botezat.

 

Ursitoare botez Botosani

Organizam spectacole cu ursitoare la botez si in judetul Botosani, respectiv in orase precum Darabani, Flamanzi, Dorohoi, etc…

 

Ursitoare botez Neamt

Bineinteles organizam petreceri pentru copii si spectacole cu ursitoare la botez si in orasele din judetul Neamt, Piatra Neamt, Targu Neamt, Durau, etc…

 

Ursitoare botez in alte orase si localitati din Romania

Daca dumneavoastra sunteti dintr-un oras care nu este mentionat mai sus, nu ezitati totusi sa ne sunati, poate exista o varianta potrivita pentru dumneavoastra. Pentru detalii sunati la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753, de asemenea ne puteti contacta si pe mail, la adresa: contact@kids-mania.com.

 

0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Send message via your Messenger App