Clownii – personaje la petreceri pentru copii in Iasi

Publicat de admin pe

clowni la petreceri pentru copii in Iasi

Clownii – personaje la petreceri pentru copii in Iasi

Clownii sunt probabil cele mai vechi personaje care pot veni la petreceri pentru copii sau petreceri private… Ei au aparut inca de pe vremea regilor si asta probabil ii face sa ramana in continuare cele mai raspandite si indragite personaje.

Clown Iasi

Echipa kids mania iasi poate oferi la petreceri pentru copii trei costumatii de clown pentru animatorii nostri, costumatii in care se pot imbraca atat fete cat si baieti, in functie de preferintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Ne deplasam in locatia pe care dumneavoastra o stabiliti… Poate fi acasa, la gradinita, restaurant, sediul firmei, spatii de joaca sau in orice alta locatie in care se pot organiza astfel de evenimente.

Animator clown Iasi

Clownii nostri realizeaza modelaj din baloane, picturi pe fata, fac diferite jocuri si activitati interactive impreuna cu cei mici… In acelasi timp oferim la orice petrecere sonorizare, masina de baloane de sapun, masina de fum, confetti si artificii pentru tort.

Contact animator clown Iasi

Pentru a rezerva o petrecere pentru copii la care invitatul surpriza sa fie unul din clownii nostri trebuie doar sa ne dati un telefon la numarul 0744261004 sau un e-mail la adresa contact@kids-mania.com

Obs. Daca optati pentru un astfel de personaj exista riscul ca unul sau mai multi dintre copilasi fie speriati, acest lucru se datoreaza clownilor inspaimantatori pe care i-au vazut in diverse locatii, pictati intr-un anume fel…

Categorii: Costume

OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!