De ce sa ne alegeti pe noi?

De ce sa ne alegeti pe noi?

 

Ar trebui sa ne alegeti pe noi din mai multe motive… Motivul pentru care clientii nostri ne recomanda prietenilor, motiv pentru care intr-o familie mergem de 3, 4 ori pe an la petreceri, motiv pentru care odata intrand intr-un cerc de prieteni copii nu mai vor pe altcineva, il vor pe Mickey al nostru…

 

Un alt atuu pe care il avem este faptul ca avem in echipa oameni cu experienta in domeniu, oameni care ne-au fost alaturi de la inceput, care au crescut odata cu noi si care se dedica in totalitate in ceea ce fac. Asta spune multe despre un colectiv si o echipa care lucreaza in acest domeniu.

 

Noi nu ne laudam ca suntem cei mai buni… Dimpotriva va lasam pe dumneavoastra sa faceti comparatia… intre ce ati mai vazut, noi si ce probabil ve-ti mai vedea la petrecerile la care ve-ti fi invitati.

 

Oferim produse si servicii pe care nici o alta firma din domeniu nu le mai ofera la preturile prezentate… Unul din avantajele pe care le aveti in cazul in care doriti sa colaborati cu noi sunt: faptul ca asiguram sonorizare la eveniment, bonus oferim DVD cu fotografii din timpul evenimentului.

 

Pentru a vedea reactiile pure, netrucate si adevarate ale copiilor in cadrul petrecerilor accesati pagina noastra de facegook: http://www.facebook.com/kidsmania.iasi.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar
OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!