Idei de petrecereri pentru copii la 1 an – taierea motului

Publicat de admin pe

petreceri copii iasi - taierea motului

Doriti sa organizati prima petrecere din viata copilului dumneavoastra si nu stiti inca ce „ingrediente” s-ar potrivi mai bine?

Avem noi raspunsul!

In cazul in care doriti sa organizati prima petrecere din viata copilului dumneavoastra elementul principal il reprezinta prezenta unui animator costumat intr-unul din personajele din desenele animate.

In continuare va vom prezenta cateva din accesoriile care ar trebuie sa fie prezente la orice petrecere: in primul rand muzica adaptata varstei copiilor, masina de baloane de sapun, modelajul din baloane, picturile pe fata, dansurile si activitatile distractive pentru cei mai mari dintre copii…

Unde pot organiza o petrecere de taiere de mot?

Raspunsul la aceasta intrebare difera in functie de numarul de persoane pe care doriti sa le invitati la petrecere, pretentiile care le aveti si spatiul de care considerati ca aveti nevoie.

Pe parcursul anilor am organizat petreceri de taiere de mot acasa, la diferite restaurante care ofera si spatii pentru copii sau in orice alta locatie stabiliti dumneavoastra ca este potrivita pentru un astfel de eveniment.

Pentru informatii referitoare la locatiile in care am fost invitati si unde am realizat petreceri de taiere de mot a copilului la un an ne puteti contacta pe mail: contact@kids-mania.com sau la numarul de telefon: 0744261004.

Ce obiecte sunt necesare la o petrecere de taiere de mot?

Aici raspunsul este unul destul de complex, in functie de zona in care are loc evenimentul sunt diferite obiceiuri, dar dincolo de obiceiuri, ideal ar fi sa aveti o tava (sau sa o solicitati de la restaurant), tava pe care se pun diverse obiecte simbolice (bani, carti, pixuri, chei de la masina, mingi, etc), copilul urmand sa aleaga unul, doua sau trei obiecte de pe tava, iar traditia spune ca in functie de lucrul ales isi va croi drumul prin viata… Mit sau adevar vom afla peste 20 de ani 🙂 !

Tot aici precizam si faptul ca pe langa copil, parinti si obiectele mentionate mai sus trebuie sa fie prezenti si nasii, care ii vor taia din par in semnul Sfintei Cruci.

Optional puteti cumpara sau inchiria coifuri, trompete, confetti, pinata, balon jumbo, masina de baloane de sapun, masina de aburi, animatie pentru copii etc.

De ce Kids Mania la petrecerea copilului meu?

Raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa-l aflati de la cei care au fost placut surprinsi de calitatea serviciilor oferite de noi si care ne-au recomandat de fiecare data cand a fost vorba de un eveniment in centrul caruia erau copiii.

Experienta in domeniu, gandirea unui lucru bine facut si daruirea de care dau dovada animatorii nostri sunt probabil cateva dintre atuurile pe care le avem.

Kids Mania Iasi – petreceri taiere de mot

Preturile nu sunt cele mai mici de pe piata si probabil asta face diferenta 🙂

De cand am pornit aceasta activitate am organizat astfel de petreceri in localitati si judete precum Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani, Focsani, Targu Frumos, Pascani si lista continua…

Pentru fotografii de la evenimente puteti accesa pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/kidsmania.iasi.

Pentru informatii referitoare la produsele si serviciile pe care le oferim puteti suna la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753.