Intrebari adresate frecvent

Intrebari frecvente adresate de clientii nostri:

Va deplasati si in alte localitati din judetul Iasi?

Da. Ne deplasam in orice localitate din Zona Moldovei. Pana in prezent am fost in orase sau judete precum: Bucuresti, Constanta, Braila, Botosani, Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Galati, Vrancea, Targu Mures, Brasov…

Percepeti avans pentru fiecare contract semnat?

Daca este vorba despre un eveniment care urmeaza a avea loc in Iasi, NU percepem avans.

Daca evenimentul are loc in orice localitate inafara Iasiului, se percepe avans, avansul reprezinta contravaloarea taxei de transport.

 Preturile de pe site raman valabile indiferent de localitatea in care are loc evenimentul?

DA. Preturile pentru produsele si serviciile noastre raman la fel, doar ca repet, la contractele din alt oras, se achita transport separat.

Cate persoane veniti?

Desi suna ciudat, multi clienti ne intreaba acest lucru… Ei bine raspunsul la aceasta intrebare este unul variabil, in functie de numarul de personaje solicitate de fiecare in parte, dar tot timpul la petrecerile pentru copii vin minim 2 persoane (personajul/animatorul si inca o persoana care se ocupa de recuzita si fotografii), iar la ursitoare vin minim 4.

Ce-mi oferiti la petrecere?

In cazul in care nu am fost suficient de expliciti in pagina „preturi”, unde sunt prezentate pachetele noastre va rugam sa ne contactati telefonic :).

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar
OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!