0744261004 | 0745937753 | contact@kids-mania.com

Vrei sa iti surprinzi invitatii atunci cand ajung la ziua copilului tau?

Atunci va sugeram sa optati pentru un nou serviciu: Kids Corner – spatiu amenajat pentru copii in cadrul petrecerilor din Iasi. Spatiul va arata ca in fotografiile de prezentare, singura diferenta va fi la numarul de baloane cu heliu (stabiliti dvs cate doriti) si a balonul jumbo (puteti opta sau nu pentru el si puteti alege culorile baloanelor din interior).

Acest kids corner, spatiu pentru copii, este valabil pt 16 persoane, avand la dispozitie 4 masute cu personaje din desenele animate si 16 scaunele (cate 4 la fiecare masa).

Animatori pentru petreceri Iasi

Pe langa cele mentionate mai sus puteti opta si pentru unul, doi sau mai multi animatori la petreceri pentru copii in Iasi, care sa intretina atmosfera pe toata perioada petrecerii. Avem la dispozitie peste 60 de personaje din desene animate (printese, mascote, super eroi, etc).

Accesorii petreceri copii iasi

Bineinteles ca muzica, dansurile, masina de baloane de sapun, fum, modelajul si baloane, picturile pe fata si restul accesoriilor nu pot lipsi de la petrecerea copilului dumneavoastra.

Vezi aici oferta completa 2017 –> Kids Corner / Coltul copiilor 2017

Contact firma peterceri copii iasi

Pentru informatii referitoare la pretul unei petreceri pentru copii sau pentru organizarea unui kids corner ne puteti contacta la numerele de telefon 0744261004 sau 0745937753 sau pe email contact@kids-mania.com.