Printesa Anna din Regatul de gheata in Iasi

Publicat de admin pe

Copilul tau este fascinat de Printesa Anna din Regatul de gheata (Frozen)?

Atunci cel mai frumos cadou pe care il poate primi de ziua lui este o petrecere pentru copii cu Printesa Anna din filmul Regatul de gheata.

Cum ii puteti organiza o astfel de petrecere?

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753, verificati disponibilitatea animatorilor nostri, faceti rezervarea si ne vedem la petrecere. Simplu si rapid!

Anna din Frozen este in Iasi?

Da! Celebrele personaje din filmul „Regatul de gheata” sunt acum in Iasi si fac parte din echipa Kids Mania. Printesa Anna, sora mai mica a Elsei, poate veni acum si la petrecerea copilului tau. Tu ce cadou ii oferi de ziua lui?

De ce sa aleg Kids Mania Iasi?

Pentru ca avem experienta in activitatile pentru copii (organizam petreceri din 2012), la fiecare eveniment asiguram sonorizare, oferim bonus DVD cu fotografii, la orice pachet de produse si servicii beneficiati de elementele esentiale la orice petrecere: sonorizare, masina de baloane de sapun, masina de aburi, tunuri de confetti, face painting, modelaj din baloane si multe altele… Ne dorim ca fiecare nou personaj pe care il aducem in echipa noastra sa fie cat mai autentic, punem accent pe calitate si facem lucrurile in asa fel incat sa ne recomandati si prietenilor.

Pentru fotografii de la evenimente puteti vizualiza pe pagina noastra de facebook. Tot acolo postam imagini de la cele mai recente petreceri pentru copii unde a fost prezenta si printesa Anna din filmul Frozen sau Regatul de gheata.

Categorii: Costume

OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!