Printesa Elsa din Frozen in Iasi

Publicat de admin pe

Printesa Elsa din filmul Frozen in Iasi

Copilul tau este indragostit de personajul Elsa din filmul Frozen?

Daca raspunsul dumneavoastra este unul afirmativ, atunci cel mai frumos cadou pe care il poate primi de ziua lui este o petrecere pentru copii cu Printesa Elsa din Frozen (Regatul de gheata).

Desi la inceput parea doar un simplu film, intr-un final s-a dovedit a fi un „fenomen”, copiii sunt incantati de minunatele personaje, iar o petrecere unde este invitata si Elsa se dovedeste a fi de fiecare data un succes total.

Printesa Elsa in Iasi

Firma Kids Mania Iasi organizeaza petreceri pentru copii cu tematica „Frozen” si automat cu personajul Elsa, in locatia pe care dumneavoastra o stabiliti, in Iasi poate fi acasa, la restaurant, la gradinita, la scoala, sediul firmei sau la spatiile de joaca partenere (recomandam Little Disney din Hala Centrala).

Daca si dumneavoastra doriti sa fiti „super-parinti” o petrecere pentru copii cu Printesa Elsa si celelalte personaje din Regatul de gheata va poate oferi acest prilej.

La petrecerile pentru copii Elsa poate fi insotita si de Anna, sora ei mai mica, dar si de alte personaje de la Disney. Asiguram noi sonorizare, artificii, baloane, confetti, masina de baloane de sapun, masina de aburi, jocuri si activitati atractive pentru cei mici.

Contact Printesa Elsa in Iasi

Pentru a rezerva o petrecere pentru copii in Iasi, unde invitatul surpriza sa fie insasi Printesa Elsa trebuie doar sa ne dati un telefon la numarul: 0744261004 sau sa trimiteti un e-mail la adresa contact@kids-mania.com

Fotografii de la evenimente gasiti pe pagina noastra de facebook.

Categorii: Costume

OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!