Petreceri pentru copii in Bacau

Publicat de admin pe

Petreceri pentru copii Bacau

Unde se pot organiza petreceri pentru copii in Bacau?

Mai nou, petreceri pentru copii in Bacau se pot organiza in orice locatie, mai exact in locatia pe care fiecare parinte o stabileste. Noi, echipa Kids Mania, organizam petreceri pentru copii acasa, la gradinita, restaurant, sediul firmei, spatii de joaca, in aer liber sau in orice alta locatie doriti.

La fiecare eveniment asiguram sonorizare! Oferim BONUS un DVD cu fotografii de la eveniment.

Personaje petreceri copii Bacau

In materie de personaje pentru copii, avem o gama destul de variata, dispunem de peste 50 de personaje pt copii si lista este in continua modificare.

Foarte multe persoane intreaba de Anna si Elsa din Frozen, ei bine aceste 2 personaje fac parte din echipa noastra inca de cand a aparut filmul in cinematografe… Ca ele mai sunt multe altele, de aceea te invitam sa vizionezi pagina cu „personaje” din bara de meniu.

Contact firma de petreceri pentru copii in Bacau

Daca si tu vrei sa organizezi o petrecere pentru copii in Bacau si nu stii cine iti poate oferi un serviciu la domiciuliu sau in locatia pe care o preferi, trebuie doar sa dai un telefon la nr 0744261004 si vei afla raspunsul, de asemenea ne puteti scrie si pe mail: contact@kids-mania.com.

OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!