Petreceri pentru copii Vaslui

Publicat de admin pe

Petreceri pentru copii in judetul Vaslui

Firma Kids Mania Iasi organizeaza petreceri pentru copii si in orasul si Judetul Vaslui. Ne deplasam cu toata recuzita necesara pentru ca petrecerea sa fie asa cum va inchipuiti si asa cum copilul dumneavoastra isi doreste.

Accesorii pentru petreceri de copii in Vaslui

Asiguram sonorizare, masina de baloane de sapun, modelaj din baloane, picturi pe fata si multe alte surprize pentru cei care apeleaza la noi pentru a organiza o petrecere pentru copii in Vaslui.

Bonus la fiecare eveniment oferim un DVD cu fotografii!

Personaje petreceri copii Vaslui

Avem peste 50 de personaje din care copilul dvs poate alege.

Ne deplasam in locatia pe care dvs o stabiliti, poate fi acasa, la restaurant, la gradinita, in spatii de joaca, la sediul firmei sau in orice alt loc pretabil pentru o astfel de activitate.

Contact firma care organizeaza petreceri pentru copii in Vasui

Pentru informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de noi, accesati pagina „Preturi” din bara de meniu, iar daca nu sunt suficient de bine detaliate va stam la dispozitie la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753, de asemenea puteti trimite e-mail la adresa: contact@kids-mania.com.

OBTINE cel mai bun pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!